ArvebroMörck

allehanda åsikter om utbildningspolitik, familjepolitik, feminism, liberalism, sociallism, snällism och annat som kan vara värt att tycka om. Det finns de som känner oss och menar att vi är ganska lika och för att facilitera sammanblandning tycker vi att det är enklare att skapa en gemensam blogg istället för två olika

Share

Tuesday, August 29, 2006

Summa sumarum

Illmar friades, Danielsson kritiserades, Sjödin är åtalad och Ulvskog på krigsstigen mot Kd. Vad gäller Illmar så kommer säkert åklagaren överklaga, efter valet. Danielsson ska tas i örat och sen får man se. Sjödin slipper rättgång innan valet. Ulvskog ska nog lyda SvD råd och dra ner lite på retoriken. Eller ta en debatt om rätt och fel med Göran Hägglund. Men det gör hon ju inte så klart. Det är ju dels risk för väckelsestämning (skämtet avsett), dels för att man inte tar en etik debatt när ens chef är anklagad för arbetsmiljöbrott, en kollega precis friats från mutåklagelser, en yngre kollega står åtalade för våldsbrott och chefens högra hand fått så mycket kritik från sin främste övervakare att maken inte skådats på år och dag.

Partisekreterarens roll är som jag uppfattat det, i alla partier, att upprättahålla en vis ordning i ledet. Starkt jobbat.

Andra bloggar om: , , , ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

bra start

6:52 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Google
Bloggtoppen.se Reggad på Commo.se BlogRankers.com