ArvebroMörck

allehanda åsikter om utbildningspolitik, familjepolitik, feminism, liberalism, sociallism, snällism och annat som kan vara värt att tycka om. Det finns de som känner oss och menar att vi är ganska lika och för att facilitera sammanblandning tycker vi att det är enklare att skapa en gemensam blogg istället för två olika

Share

Wednesday, August 30, 2006

Kina Bosse

Idag visade Bosse Ringholm färgen igen. Det är rätt skönt med en minister som faktiskt visar sitt förakt för frihet och rättigheter öppet. Bosse lyssnade nog inte på debatten om hur dumt det var av hans chef att kalla Kina ett land med stabilt politiskt system. Eller det gjorde han nog men han bryr sig inte.

Bosse vill stänga av vissa sajter på nätet, förbjuda medborgare att använda sina betalkort hos utländska spelbolag m m. Det är spännade vilken total oförmåga vissa hos socialdemokraterna har att inse att de inte äger landet och alal som bor i det.

Precis som Iran och Kina vill Sverige alltså nu införa internet censur. Vad är nästa? Skadlig litteratur? Politisk inkorrekta tidningar?

Valet den 17de handlar kanske mindre om höger eller vänster utan mer om det är folkets eller Bosses liv och land?

Trist att SvDs artikel är så snäv bara.

http://www.n24.se/dynamiskt/nyheter/did_13579182.asp

Andra bloggar om: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Google
Bloggtoppen.se Reggad på Commo.se BlogRankers.com