ArvebroMörck

allehanda åsikter om utbildningspolitik, familjepolitik, feminism, liberalism, sociallism, snällism och annat som kan vara värt att tycka om. Det finns de som känner oss och menar att vi är ganska lika och för att facilitera sammanblandning tycker vi att det är enklare att skapa en gemensam blogg istället för två olika

Share

Thursday, May 25, 2006

Sant eller falskt?

Spännade av Maria (mp) – se citat på http://www.johannorberg.net/?page=displayblog&month=5&year=2006#1708" i vilket Maria (mp) förklarar att om de inte håller vad de lovar så kommer folk, i princip, att komma på att de inte är pålitliga.

Det är det som är det demokratiksa underskottet hos vänsteralternativet i höstens val. Socialdemokraternas ovilja att dela makten med sina stödpartier tvingar in dem i en märklig cirkus under valrörelsen som skapar ett demokratiskt problem. Socialdemokrateran agiterar, agerar och går till val på att vara ett trovärdigt regeringsparti – ensamt. Det är de inte, det finns inte en chans att (s) får till det på det sättet. (S) försöker dra ner mössan över ögonen på väljarna. En röst på (s) är en röst på en tillväxtfientlig miljöpartist och en kommunist som försöker säga att kommunismen är bra , bara det attnamnet på tanken är dåligt ur PR-synpunkt.

Alliansen är inte ett helt perfekt alternativ. Inte för mig iallafall. Jag känner inte för att rösta på alla fyra partierna. Två av dem kanske. Men jag vet vad jag får. De står för att de är ett enat lag.

Det gör inte (s), vi vet inte om (mp) gör det och (v) är (v). Det är ett faktiskt demokratiproblem

Andra bloggar om: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Google
Bloggtoppen.se Reggad på Commo.se BlogRankers.com