ArvebroMörck

allehanda åsikter om utbildningspolitik, familjepolitik, feminism, liberalism, sociallism, snällism och annat som kan vara värt att tycka om. Det finns de som känner oss och menar att vi är ganska lika och för att facilitera sammanblandning tycker vi att det är enklare att skapa en gemensam blogg istället för två olika

Share

Thursday, May 18, 2006

Lugn framförallt lugn

Marita Ulvskog ger igen. Hon ger igen för att hennes personal blev upptäckta när de i de fördolda skickade obegåvade mail om Fredrik Reinfeldt. Hon gör det genom att hävda att folkpartiet är ansvariga för ryktena om en statssekreterares affär påstådda affär med en tjänsteman underställd honom. Ryktena verkar komma från ett par folkpartisters bloggar säger Ulvskog.

Ett par saker skiljer detta från den kampanj som en av Ulvskogs anställda drev. Det går att se vilka folkpartister det var som skrev det. Sen om ryktet startade där eller om det dök in i bloggosfären från nåt annat håll det vet varken Ulvskog eller fåglarna.

Vad man kan säga är att ryktesspridningen, framförallt via aftonbladet är ganska töntig och skäligen ointressant. Hade aftonbladet kunnat skriva nåt om att någon gjort något baserat på att den eller den är med den eller den så. Men det kan tidningen inte. Alltså rätt ointressant. Och tafligt.

Marita Ulvkog är kanske inte framförallt taflig när hon kräver hårda tag från Lars Leijonborg mot dessa bloggare. Hon är bombastisk och tar ifrån tårna. Hon pekar på att det är två tjänstemän som utsätts (statsekreterare är ju faktiskt tjänstemän). Hon myntar ordet folkpartiskandal. Det hela påminner om när Marita efter en debatt vi båda deltagit i anklade mig och resten av debattdeltagarna för att piska upp stämmningar!

För den som vill läsa så kolla: >Aftonbladet

Tjänstemännen är inte behjälpta av att Ulvskog kastar sig in i detta och gör detta till ett ännu mer partipolitiskt bråk. Vad de skulle vara betjänta av är att svara på frågorna som är grunden för drevet kring den ena av dem.

PS debatten vi piskade upp stämningar i handlade om bokmoms…hätskt ämne
PS 2: Johan Norberg är inne på nåt liknande kring detta på sin blogg: (Johan Norberg)

Andra bloggar om: , , , , , ,

1 Comments:

Blogger CalabazaBlog said...

NICE BLOG!

http://calabazablog.blogspot.com

www.calabaza.it

4:48 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Google
Bloggtoppen.se Reggad på Commo.se BlogRankers.com