ArvebroMörck

allehanda åsikter om utbildningspolitik, familjepolitik, feminism, liberalism, sociallism, snällism och annat som kan vara värt att tycka om. Det finns de som känner oss och menar att vi är ganska lika och för att facilitera sammanblandning tycker vi att det är enklare att skapa en gemensam blogg istället för två olika

Share

Friday, April 21, 2006

Paneldebatt - Studiemedelsfrågor del 2

Rimligt att jobba under studietiden - eller kanske även önskvärt? Tankar väcks från allians sidan om att ge skattelättnader för intjänade pengar upp till fribeloppet. Kd lyfter fram de svartjobbsrisker som följer av fribeloppet och menar att systemet leder till onödig och oärlig "kreativitet".

Karlolina tycker att fribeloppsfrågan ställs mot studiemedelsystemet i sin helhet. Vill se ett bättre studiemedelsustem. Rossana pekar på skillnaden mellan att vilja jobba och jobba av tvång. Åsikterna går brett isär om fribeloppet men alla är överens om att det är både bra och dåligt med att studenter arbetar extra eller på sommaren.

Debatten tråkade till lite mot slutet men överlag höll moderatern panelen på tårna genom hela debatten. Men vad blir det för politik?


Nedan en bild...med ihoptejpad kamera. Taskig bild men en bild...

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Google
Bloggtoppen.se Reggad på Commo.se BlogRankers.com